Extra basisworkshop Dubbel Ouderverlies

Naar aanleiding van een vraag die ik kreeg over de mogelijkheid op korte termijn een basisworkshop Dubbel Ouderverlies te volgen, en na overleg met Albertine Richaerts, heb ik de datum van de eerstvolgende basisworkshop Verlaat Verdriet – 20, 21 en 22 juni 2013 – gereserveerd voor een basisworkshop Dubbel Ouderverlies.

De basisworkshop Dubbel Ouderverlies geef ik altijd samen met Albertine Richaerts. Albertine verloor op haar tiende binnen een jaar haar beide ouders. Ze volgde een aantal jaren geleden bij mij de basisworkshop Dubbel Ouderverlies. Albertine heeft gezondheidswetenschappen in Maastricht gestudeerd. In de tijd dat Albertine de workshop bij mij deed, had ze een eigen praktijk als logopediste. Mede door het innerlijke werk dat Albertine tijdens en na de basisworkshop heeft verzet, heeft ze haar besluit om haar praktijk als logopediste te stoppen doorgezet. Ze volgde een aantal opleidingen tot yogadocent en is inmiddels al weer een groot aantal jaren werkzaam als yoga-docente.

 

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Laatste berichten van Titia Liese (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *