De kunst van het verbinden 2013-2014

Op vrijdag 13 december 2013 starten Titia Liese en Geerte Cammeraat een nieuwe cyclus van de jaartraining De kunst van het verbinden bij Verlaat Verdriet.

Verbinden en je verbonden voelen zijn cruciale Verlaat Verdriet-thema’s. Het onomkeerbare, definitieve verlies van je ouder(s) kan een diepe breuk – een ruptuur -hebben veroorzaakt. Zowel van binnen (een innerlijke breuk), als van buiten (een breuk zowel in je gezin van herkomst, als met het leven zoals het tot aan de dood van de ouder was geweest). Je paste je aan de nieuwe situatie aan en verloor het contact met je oorspronkelijke Zelf. Het gevoel niet te weten wie je bent, geen werkelijk contact ervaren met jezelf, altijd een buitenstaander zijn kan daarvan het gevolg zijn.
Mogelijk ervaar je een groot deel van je leven een diep gevoel van afgescheiden zijn. Een intens gevoel van – innerlijke – eenzaamheid .

De kunst van het verbinden bij Verlaat Verdriet is een jaartraining van vijf trainingsdagen op vrijdagen.

rode draad

  • Dag 1 (13 december 2013): In het licht van kiezen en doen.
  • Dag 2 (7 maart 2014): Je eigen plaats in het leven.
  • Dag 3 (13 juni 2014): Van klacht naar kracht.
  • Dag 4 (12 september 2014): Van gebonden naar verbonden
  • Dag 5 (28 november 2014): De kracht van het ritueel

De trainingsdagen worden verzorgd door Titia Liese en Geerte Cammeraat. De grote deskundigheid van Titia en Geerte, het warme bad van het delen, het samenwerken met ervaringsgenoten en de natuurlijke balans in de jaartraining tussen verwerken en helen brengen je dichter bij jezelf en helpen je verder in je verlate rouw- en veranderproces.

Ervaringen van deelnemers

  • Heel bijzonder om te mogen ervaren wat het je allemaal kan brengen!
  • Uit ervaring kan ik zeggen dat ik blij ben dat deze training bestaat.
  • Nog dagelijks ben ik dankbaar voor het hebben gevolgd van de jaartraining De kunst van het verbinden bij Verlaat Verdriet.

Bijzonderheden

  • Om optimaal te kunnen profiteren van De kunst van het verbinden bij Verlaat Verdriet is het noodzakelijk dat je al stappen hebt gezet in je verlate rouw- en veranderproces. Een startdocument maakt deel uit van je aanmelding voor deze jaartraining.
  • Om extra gelegenheid te creëren ervaringen te delen met groeps- en ervaringsgenoten gaat de groep tussen de trainingsdagen vier intervisiebijeenkomsten/-ontmoetingen aan. Voor deze intervisiebijeenkomsten draag je als groep zelf verantwoordelijkheid.

Meer informatie

Lees meer over de jaartraining De kunst van het verbinden bij Verlaat Verdriet 

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Laatste berichten van Titia Liese (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *