Naar de huisarts, een praktijkvoorbeeld 3

Gisteren, 9 februari 2015 dus, was het een week geleden dat ik contact probeerde te leggen met de praktijkondersteuner(s) GGZ van de huisartsenpraktijk in mijn woonplaats. (Praktijkvoorbeeld 1 en Praktijkvoorbeeld 2.)

‘Stuur maar een mailtje, dan neemt de praktijkondersteuner contact met u op’ was het advies van de dame die ik aan de telefoon kreeg. Zo gezegd, zo gedaan. Ik stuurde dezelfde dag een mailtje met mijn vraag en was benieuwd wat er vervolgens zou gaan gebeuren.

Niets.

Gisteren belde ik opnieuw met de praktijk, om te vragen wat er was gebeurd (of liever gezegd: niet gebeurd). ‘Ik ga even voor u kijken’ was het antwoord. Dat duurde zo lang, dat ik op een gegeven moment dacht: ‘Ze is me vergeten’. Maar nee: ze kwam terug.

‘Het mailtje is bij een van de huisartsen terecht gekomen’, meldde ze me. ‘Hij neemt contact met u op.’

Dan mag ik dus nu weer benieuwd zijn hoe het verder gaat.
Wordt vervolgd.

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Laatste berichten van Titia Liese (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *