We hebben onze mijlpaal bereikt!

Mijlpaal

Er stond een dikke vette mijlpaal voor donderdag 4 oktober 2018 in onze agenda. De deadline voor ons boek Gat in je ziel. Helen door schrijven. We hebben hem met succes bereikt – die dikke vette mijlpaal!
In eerdere blogs maakte ik melding van het te verschijnen boek in In blijde verwachting van een boek en Gat in mijn ziel
Het uitkomen van het boek Gat in je ziel op 10 november 2018 is dus nu met rasse schreden dichterbij gekomen.   

Samenwerking

Zelf geef ik er de voorkeur aan mijn boeken uit te geven in eigen beheer. Met mijn eerdere boeken (Gids voor Verlaat Verdriet, Verlaat Verdriet (Ver)Werkboek en Teruggaan, om verder te kunnen) heb ik dat eveneens gedaan. Zo heb ik van het begin tot het eind de regie over alles: van idee via tekst via vormgeven naar uitgeven.
Samen met Stephanie Braggaar ben ik aan het werk gedaan in een strakke tijdsplanning. De verschijningsdatum van het boek hebben we gepland op 10 november 2018. Om de deadline te halen maakten we een zeer strak tijdsplan. Zo, dat we het maniuscript voor zaterdag 13 oktober 2018 kant en klaar zouden kunnen inleveren bij de drukker.
Het was stevig doorwerken, dit voorjaar en deze zomer.
Blogs selecteren (Stephanie en ik).
Ze bewerken voor een uitgave op papier (ik).
Besluiten nemen over boekvormgeving (Stephanie en ik).
Illustraties uitzoeken (Stephanie en ik).
Vormgeven (Stephanie).
Dummy ontvangen (Stephanie en ik).
Controleren, controleren, controleren (Stephanie en ik).

Gat in je ziel

Het is gelukt. We hebben de mijlpaal van de deadline gehaald. Woensdag a.s. gaat het manuscript naar de drukker. We zijn dus nu in blijde verwachting van het boek, waarvan de titel inmiddels Gat in je ziel. Helen door schrijven is geworden, in definitieve druk .

Masterclass Helen door schrijven

Op 10 november 2018 verzorgen Els Pronk en ikzelf samen de masterclass Helen door schrijven.
Ervaar de helende kracht van schrijven.
Doe mee aan deze masterclass op zaterdagmiddag 20 november 2018 in Harderwijk.
Meld je snel aan, je bent van harte welkom.

Duits

Inmiddels is bekend geworden dat Gat in je ziel. Helen door schrijven vertaald gaat worden in het Duits.
Een prachtige volgende stap!

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Laatste berichten van Titia Liese (toon alles)