Lotgenoten contact in België

Lotgenotencontact in België

Afgelopen december 2018 deed Marieke van der Vloet bij mij de Verlaat Verdriet-workshop.
Marieke is Belgische en wil heel graag in België een samenkomst organiseren voor en met Verlaat Verdriet-ers. Ik verheug me erover dat Marieke een samenkomst in België oppakt en geef haar oproep graag aan je door. 

OPROEP: Gezocht deelnemers lotgenotencontact Verlaat Verdriet in België.

Ik ben Marieke Van der Vloet en heb mijn vader verloren toen ik 4 jaar was. Dit is inmiddels 60 jaar geleden. Eind 2018 volgde ik de Basis workshop Verlaat Verdriet bij Titia Liese.

Uit eigen ervaring en van andere ervaringsgenoten weet ik dat jong ouderverlies  levenslang invloed heeft op je leven. Precies omdat het leven en verwerkingsproces van “Verlaat Verdrieters” zulk een specifieke dynamiek en symboliek heeft, vind ik het belangrijk om erkenning en herkenning te vinden bij lotgenoten.

Contactgroep België

Echter, een contactgroep voor “Verlaat Verdrieters” bestaat in België niet. Daarom wil ik graag, in de buurt van Turnhout, een lotgenoten groep starten voor mensen die op jonge leefijd (<20 jaar) één of beide ouders verloren.

Mailadres Marieke

Bij interesse kan je mailen naar: eb.te1550871514nelet1550871514@teol1550871514vredn1550871514avair1550871514am1550871514

Geef het door!

’t Is ook heel fijn als jullie deze oproep verder kunnen verspreiden.
Op voorhand dankjewel !

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Laatste berichten van Titia Liese (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *