Sandra Schouten en Wim van Dam

Met gepaste trots

Met gepaste trots stellen we de komende tijd de workshopleiders van symposium ZEER op 13 mei 2017 – en hun bijzondere workshops – aan je voor.  Met dank aan alle workshopsleiders die hun medewerking aan het symposium als vrijwilliger verlenen.
Zo ook Sandra Schouten en Wim van Dam die een workshop rond familieopstellingen aanbieden.

Sandra Schouten

Sandra: Mijn vader overleed toen ik 3,5 jaar was. Sinds jaar en dag werk ik met mensen. Ik geloof in kracht en positiviteit van mensen en zoek naar balans en evenwicht. Door het stellen van vragen worden mensen tot nadenken aangezet.

Wim van Dam

Wim: Mijn vader overleed toen ik 27 was als gevolg van zelfdoding. Na een zakelijke carrière heb ik mij toegelegd op het werken met opstellingen. Het spraakgebruik zegt: ‘Alles viel op zijn plek.’

Eenzaamheid of alleen

Inhoud van de workshop van Sandra en Wim

Iedereen voelt zich weleens eenzaam of verlaten. Het is een gevoel van leegte, verdriet en soms van angst. Je voelt je niet verbonden met de wereld en met andere mensen om je heen. In deze workshop maken Sandra Schouten en Wim van Dam gebruik van een bijzondere opstellingsvorm: het Levens Integratie Proces (LIP).

Zorg dat je erbij bent

Zorg dat je erbij bent op 13 mei 2017!
Meld je aan voor het symposium

LEES MEER

Lees meer over de workshop van Sandra en Wim: Eenzaam of alleen.
Lees meer over Sandra en Wim en hun Opstellingeninstituut Midden Nederland opstellingeninstituut.nl
Lees meer over de diverse workshops die je kunt volgen bij symposium ZEER.

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Laatste berichten van Titia Liese (toon alles)