Wat er op een middag in Harderwijk allemaal kan gebeuren!

 

Je zult ervan versteld staan hoeveel de zorgvuldig samengestelde schrijfoefeningen in de masterclass Helen door schrijven je in korte tijd zullen brengen. Wat er op een middag in Harderwijk allemaal kan gebeuren!

Ik hoor en lees het in de mailtjes van mensen die zich met veel spijt afmelden voor de masterclass Helen door schrijven van komende zaterdag in Harderwijk. ‘Het is ook wel ver voor een middag’.
En toch….. heb ik het gevoel dat ik je graag wil laten weten dat Els Pronk en ik samen een middagprogramma hebben gemaakt dat heel erg de moeite waard is. Zelfs voor een (verre) reis.

Theater

Desiree heeft een solo-voorstelling gemaakt, speciaal voor deze middag, met Verlaat Verdriet-thema’s. Je zult het deze middag tijdens haar voorstelling ervaren. Dit gaat over Verlaat Verdriet. Dit gaat over mij. 

Inspiratie

En wie weet brengt deze middag je de inspiratie om weer een nieuwe stap te zetten van verwerken en helen aan de hand van schrijven, bijvoorbeeld met BeeldTaal.

Voor het schrijven tijdens de masterclass zijn Els en ik bij elkaar gaan zitten om een mooi programma samen te stellen. Een programma waarin je, ook al is de tijd misschien niet ruim bemeten, de helende kracht kunt ervaren van gefocussed schrijven.

Meenemen

Je neemt wat mee van deze masterclass. Namelijk een mooie schrijfervaring, nieuwe ontmoetingen met ervaringsgenoten, het speciaal voor deze schrijfmiddag gedrukte werkboekje en het nieuwe boek dat Titia Liese uitbrengt in samenwerking met Stephanie Braggaar.

Data

zaterdagmiddag 10 november 2018
13:00 -17:30 uur

Plaats

Drukkerij en uitgeverij Wedding,
Nobelstraat 16
3846 CG  Harderwijk

Aanmelden

Aanmelden voor deze masterclass doe je via het inschrijfformulier.
Je bent van harte welkom!

BeeldTaal

Voor de deelnemers aan deze middag, maar ook voor niet-deelnemers: we zijn er klaar voor om met je aan het werk te gaan met ons nieuwe tool BeeldTaal (zo nieuw dat je nog geen nadere informatie over dit gloednieuwe tool op onze sites kunt vinden).

We werken in individuele sessies of desgewenst online.
Neem contact op met Els Pronk in Groningen
of met Titia Liese in Nunspeet via het contactformulier.

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Laatste berichten van Titia Liese (toon alles)