Hoe eenvoudig kan het zijn? Zo eenvoudig kan het zijn!

Hoe eenvoudig kan het zijn

Op zaterdag 10 november 2018 verscheen het nieuwe boek van Titia Liese Gat in je ziel. Helen door schrijven.
Hoe eenvoudig kan het zijn!
De geboorte van dit samenwerkingsproject met Stephanie Braggaar en drukkerij/uitgeverij Mijn eigen boek vierden we in gezelschap van tal van Verlaat Verdriet-ervaringsgenoten op de werkvloer van de drukkerij waar het boek is gedrukt.

Zo eenvoudig kan het zijn

Zo eenvoudig kan het zijn.
En zo dichtbij.

Theater

Theatervrouw Desiree de Bruin nam ons op deze prachtige en bijzondere middag met heel haar hart – en in volle vaart – mee in haar voorstelling.
Verlaat Verdriet-thema’s alom. Tot grote herkenning, instemming en hilariteit van de aanwezigen. Wat is dat toch elke keer weer een bijzondere ervaring: een theatervoorstelling waarin een Verlaat Verdriet-er mede Verlaat Verdriet-ers een ‘lach-/ huilspiegel’ voorhoudt. Tot tranen toe geraakt worden. En tegelijkertijd de humor over je uitgestort krijgen. Dat kan alleen van Verlaat Verdriet-ers tot Verlaat Verdriet-ers.

NB
De voorstelling van Desiree is opgenomen. De bedoeling is deze voorstelling via Youtube met nog veel meer Verlaat Verdriet-ers – en natuurlijk met andere belangstellenden – te delen. Volg ons via de blogs van Titia en/of via de Verlaat Verdriet-pagina van Facebook als je op de hoogte wilt blijven!

Masterclass

Aansluitend aan de voorstelling van Desiree, waarin zoveel Verlaat Verdriet-thema’s de revue passeerden, nam Els Pronk ons op haar beurt en op de voor Els kenmerkende inspirerende wijze, mee in de masterclass Helen door schrijven
Aan de hand van eenvoudige schrijfoefeningen (en het speciaal voor deze middag gedrukte boekje) schreven en deelden de aanwezige Verlaat Verdriet-ers op de vertrouwde respectvolle wijze het geschrevene met elkaar. Knap en vaardig daartoe uitgenodigd en begeleid door Els.

Dank

Ik kan na deze mooie middag niet anders zeggen dan: jammer dat je er niet bij was als je er niet was. Je hebt echt iets bijzonders gemist!
Desiree en Els – dank, dank, dank voor jullie bijdrage aan dit mooie geboortefeest!

Vervolgstappen

Vervolgstappen na de masterclass zitten in de pen. Blijf ons ook hiervoor volgen via de blogs van Titia en/of op de Verlaat Verdriet-pagina op Faceboook.

Boek bestellen

Je bestelt het nieuwe boek Gat in je ziel via Mijn eigen boek.

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Laatste berichten van Titia Liese (toon alles)