Gat in je ziel: nieuw boek van Titia Liese nu te koop

Nieuw boek Gat in je ziel nu te koop

Direct bestellen

In haar nieuwste boek Gat in je ziel. Helen door schrijven deelt Titia Liese haar unieke kennis van de gevolgen van jong ouderverlies op de langere termijn. In ruim 80 prettig leesbare blogs neemt ze je mee in haar ideëen, gedachten, invallen en alles wat in je op kan komen als je je bezig houdt met Verlaat Verdriet.
Dit boek zet je aan het denken.
Vult gaten voor je.
Zet deuren voor je open.
Geeft betekenis.
Inspireert je.
Neemt je mee naar volgende stappen in je proces.
De vele treffende illustraties en citaten van beroemde Verlaat Verdriet-ers vullen de blogs prachtig aan.
Een boek om te hebben. Om op je nachtkastje te leggen. Of om in je tas te stoppen, zodat je het altijd bij je hebt.

Blog Ik had het niet willen missen

Voor mijzelf is het inmiddels jaren geleden dat het gebeurde. De dag waarop ik zonder directe aanleiding door me heel voelde gaan ‘Ik had het niet willen missen’.

Ehhh, wat had ik niet willen missen?

Het duurde even voor ik me realiseerde wat ik dan precies niet had willen missen.

Want wat ik niet had willen missen was het verlate rouw- en veranderproces waar ik in vele jaren voor die dag doorheen was gegaan.

Dat proces dat ik honderdduizend maal honderdduizend maal heb vervloekt.

Dat ik heb gehaat.

Dat me elke keer als ik dacht ermee klaar te zijn weer naar beneden sleurde.

Dat proces waar maar geen einde aan leek te komen.

Dat me keer op keer bang maakte.

Boos. Verdrietig. Wanhopig.

Dat me keer op keer naar een einde deed verlangen.

Of naar het einde.

 

Ik lijk wel gek

Van dat proces voelde ik ineens ‘Ik had het niet willen missen.’

Ik lijk wel gek. Of misschien ben ik wel gewoon gek geworden.

 

Ik had het niet willen missen

En toch: steeds weer hoor ik het Verlaat Verdriet-ers zeggen die hun proces helemaal zijn aangegaan. ‘Ik had het niet willen missen.’

 

Uit: Gat in je ziel. Bladzijde 14

Bijzonderheid

De hele opbrengst van het boek Gat in je ziel. Helen door schrijven stellen de makers van dit boek Titia Liese en Stephanie Braggaar ter beschikking aan Stichting Verlaat Verdriet voor bijzondere projecten.

Bestellen

Meer boeken van Titia Liese

Gids voor Verlaat Verdriet
Verlaat Verdriet (Ver)Werkboek
Teruggaan, om verder te kunnen
Herinneringsboek Moeder
Herinneringsboek Vader 

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Laatste berichten van Titia Liese (toon alles)