De kunst van het verbinden 2014-2015

De kunst van het verbinden bij Verlaat Verdriet

Vertrouwen en verbinden zijn kernwaarden in het leven. Ieder mens heeft het nodig zich verbonden te voelen met andere mensen: verbonden met je omgeving, met jezelf, met het leven en een basaal vertrouwen te hebben in andere mensen, in je omgeving, in jezelf, in het leven.
En juist met verbinden en vertrouwen hebben veel Verlaat Verdriet-ers problemen.

Jaartraining

De jaartraining De kunst van het verbinden is een intensieve Verlaat Verdriet-training, ontwikkeld en begeleid door Titia Liese en Geerte Cammeraat. In deze jaartraining ervaar je, samen met Verlaat Verdriet-ervaringsgenoten, de Verlaat Verdriet-theorie die Titia Liese heeft ontwikkeld, onder meer aan de hand van basale creatieve werkvormen, aan familie-opstellingen verwante werkvormen, aan de hand van symbolen en van rituelen. De kracht van verbinden en delen is een belangrijke kwaliteit van de jaartraining De kunst van het verbinden.
De cursusdagen vinden vijf maal over een jaar plaats, altijd op vrijdagen. Aan de jaartraining verbonden zijn vier intervisiebijeenkomsten van de groepsgenoten.

Inhoud van de jaartraining

  • Dag 1: In het licht van kiezen en doen
  • Dag 2: Je eigen plaats in het leven
  • Dag 3: Van klacht naar kracht
  • Dag 4: Van gebonden naar verbonden
  • Dag 5: De kracht van het ritueel

Startdatum van de jaartraining 2014-2015

Vrijdag 7 maart 2014

Cursusdata

2014: 7 maart, 27 juni, 12 september, 28 november
2015: 6 maart

Informatie en aanmelden

Contact

of bel Titia Liese (0341- 260 289)
of lees meer over De kunst van het verbinden bij Verlaat Verdriet

Aanmelden

 

Deelnemers aan het woord

  • ‘Nog dagelijks ben ik dankbaar voor het hebben gevolgd van de jaartraining De kunst van het verbinden bij Verlaat Verdriet. Het heeft me zo geholpen alle ballast van het verleden los te laten. Ik ervaar nieuwe energie en creativiteit en sta meer open voor de mensen om me heen. Veel dank daarvoor.’
  • ‘Uit ervaring kan ik zeggen dat ik blij ben dat deze training bestaat!!’
  • ‘Heel bijzonder om te mogen ervaren wat het je allemaal kan brengen! Dank voor alles jullie beide!’

 

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Laatste berichten van Titia Liese (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *