Geen lezing in Hoorn gepland

Up-daten: geen lezing in Hoorn gepland

In de afgelopen week zijn mijn webmaster Juliette en ik hard aan het werk geweest aan mijn site www.verlaatverdriet.nu
De site moest nodig ge-update worden en dat hebben we gedaan (en geweten!).

Onbedoeld Verzonden berichten

Van verschillende kanten ben ik inmiddels geattendeerd op berichten die verzonden zijn. Dit zijn onbedoeld verzonden berichten. Berichten die nog ergens als Concept stonden. Op de een of andere manier zijn, als gevolg van onze werkzaamheden, deze berichten alsnog verzonden (in tegenstelling tot mijn webmaster – die een geweldenaar is op het web – ben ik dat in het geheel niet).

Geen lezing in Hoorn gepland

Met name het bericht over een lezing in Hoorn zorgt voor verwarring.
Ik wil je daarom bij deze laten weten: ER STAAT GEEN VERLAAT-LEZING op 9 november 2016 (!!!) IN HOORN GEPLAND. Het verzonden bericht is een bericht dat kennelijk ergens was blijven hangen, en dat nu – als gevolg van onze up-date werkzaamheden – onbedoeld verzonden is.

Agenda en schreeuw

Ook de berichten Agenda en De man achter de schreeuw zijn – als gevolg van de werkzaamheden – geheel onbedoeld verzonden.

Met excuses

Met excuses onzerzijds voor de verwarring.

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'