Artikel AD, 22 augustus 2015

Enkele weken geleden werden we (Albertine Richaerts en ik) gebeld door Carla van der Wal, journaliste werkzaam voor het AD: Algemeen Dagblad. Ze was bezig een artikel te schrijven naar aanleiding van het dodelijk ongeval deze zomer in Belgie, waarbij een Nederlands ouderpaar het leven verloor. Hun beide dochters – 12 en 5 jaar – overleefden het ongeval.
De journaliste vond Albertine en mij op het web via onze basisworkshop Dubbel Ouderverlies. Ze wilde van ons – ervaringsdeskundigen – weten wat de gevolgen van het verlies van hun ouders voor deze, in een klap wees geworden, kinderen later in hun leven zou kunnen gaan betekenen.

Gisteren kreeg ik bericht van Albertine dat het – uitgebreide – artikel is geplaatst in het Algemeen Dagblad van zaterdag 22 augustus 2015: Een harde klap, twee wezen op de achterbank.

Een verkorte versie van het artikel lees je op het web: http://www.ad.nl/ad/nl/34072/Groene-Hart/article/detail/4127219/2015/08/22/Een-harde-klap-twee-wezen-op-de-achterbank.dhtml

 

 

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Laatste berichten van Titia Liese (toon alles)

Een gedachte over “Artikel AD, 22 augustus 2015

  1. Pingback: Eén harde klap, twee wezen op de achterbank - Verlaat Verdriet NU!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *