Arnhem: Verlaat Verdriet lezing

Teruggaan, om verder te kunnen in Arnhem

Verlaat Verdriet-lezing over de gevolgen van jong ouderverlies op de langere termijn.

Titia Liese

DATUM

Woensdag 24 februari 2016

Tijd

19.30 – ± 22 uur

Verlaat Verdriet

Ruim een miljoen Nederlanders verloor als kind – op een leeftijd jonger dan 20 jaar – een ouder door overlijden. De impact van dit vroege, onomkeerbare verlies wordt in veel gevallen niet, of onvoldoende, onderkend. De gevolgen op de langere termijn uiten zich onder meer in angst- en paniekaanvallen, moeite intieme relaties aan te gaan, twijfel aan bestaansrecht, controle, stressgevoeligheid en gezondheidsproblemen.

Lezing

In de lezing Teruggaan, om verder te kunnen geeft Titia Liese informatie over de problematiek die speelt bij veel volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ze toont de mogelijkheden voor Verlaat Verdriet-ers om dit verlies alsnog te verwerken en biedt ruimte voor vragen.

Titia Liese

Titia Liese ontwikkelde in de afgelopen decennia, vanuit ervaring, haar veelzijdige kennis op het gebied van Verlaat Verdriet en verlate rouw bij Verlaat Verdriet. Ze is tevens auteur van Gids voor Verlaat VerdrietVerlaat Verdriet (Ver)Werkboek en Teruggaan, om verder te kunnen.

Voor wie

Deze lezing is bestemd voor ieder die geïnteresseerd is in de levenslange invloed van het vroege verlies van een ouder. Dus zowel voor Verlaat Verdriet-ers, als voor professionals, familieleden en anderszins belangstellenden.

Plaats

Rozet
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem

Kosten

De kosten voor deze lezing bedragen € 10,-, contant aan de zaal te voldoen.

Aanmelden

In verband met de beschikbare ruimte is het raadzaam tevoren aan te melden voor deze lezing *protected email*

Bijzonderheden

Teruggaan, om verder te kunnen wordt georganiseerd door Titia Liese, in samenwerking met Beate Brandau.
Titia Liese: 0341-260 289 / un.te1550870677irdre1550870677vtaal1550870677rev@o1550870677fni1550870677
Meer informatie over Verlaat Verdriet op deze website.

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Laatste berichten van Titia Liese (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *