Basisworkshop Verlaat Verdriet 2016

Jongen en meisje

Ervaringen van deelnemers

‘Een warm bad.’
‘Eindelijk heb ik over mijn vader kunnen praten met mensen die me begrijpen.’
‘Mijn moeder is echt dichterbij gekomen.’
‘Het heeft me veel opluchting gebracht.’
‘Dit had ik veel eerder moeten doen.’
‘Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet.’

Data basisworkshop Verlaat Verdriet voorjaar 2016

Donderdagavond 19.00 uur tot zaterdagmiddag ± 16.00 uur, inclusief verblijf.
Je bent welkom!

19, 20 en 21 mei 2016
27, 28 en 29 mei 2016 (België)
23, 24 en 25 juni 2016
Juli en augustus op afspraak
22, 23 en 24 september 2016 (volgeboekt)
27, 28 en 29 oktober 2016 (volgeboekt)
24, 25 en 26 november 2016 (nog 1 plaats beschikbaar)
15, 16 en 17 december 2016

 

Direct aanmelden

BASISWORKSHOP VERLAAT VERDRIET

Het volgen van de basisworkshop Verlaat Verdriet biedt je de gelegenheid gedurende 2,5 dag intensief aandacht te besteden aan het vroege verlies van je ouder, te delen met ervaringsgenoten en te leren van de theoretische onderbouwing van Verlaat Verdriet en verlate rouw die Titia Liese in de workshop biedt.

In de tijd tussen de workshop en de Terugkomdag geef je uitvoering aan voornemens die je tijdens de workshop formuleert en die passen bij jou, bij jouw specifieke situatie, bij jouw wensen en bij jouw mogelijkheden.

Lees meer

Lees meer over inhoud, plaats en prijs van de basisworkshop Verlaat Verdriet

 

Ik mag verdrietig zijn

Arm
Heel even
Om me heen
Ik mag verdrietig zijn
Traan

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *