Tamar van der Steen

Met gepaste trots

Met gepaste trots stellen we de komende tijd de workshopleiders van symposium ZEER op 13 mei 2017 – en hun bijzondere workshops – aan je voor.  Met dank aan alle workshopsleiders die hun medewerking aan het symposium als vrijwilliger verlenen.

Tamar van der Steen

Ik ben Tamar van der Steen, 45 jaar. Ik verloor mijn vader toen ik 3, 5 jaar was. Hij maakte zelf een einde aan zijn leven.
Naast mijn werk op de planning van een kinderopvangorganisatie ben ik begeleider in het Toon Hermans Huis Amersfoort. Daar voer ik counselingsgesprekken met jonge mensen die kanker hebben en begeleid ik verschillende (lotgenoten)groepen waaronder jongeren die een zieke ouder hebben of hun ouder(s) hebben verloren.

Ik ben mijn eigen steunbron

Workshop

Ben je altijd maar bezig met wat een ander ‘ervan zal vinden’? Ben je vaak kritisch (of hard) naar jezelf? Is het eigenlijk nooit goed genoeg? Hoor je in je interne dialogen vooral veel commentaar? Dan is jouw interne criticus hard aan het werk… Hij (of zij) levert de hele dag commentaar. Op anderen maar vooral ook op jezelf.
In deze workshop gaan we op zoek naar de ondersteunende versie van je innerlijke criticus. We gaan op zoek naar je innerlijke steunbron. Je gaat naar huis met ondersteunende woorden en liefdevolle voornemens.

Zorg dat je erbij bent

Zorg dat je erbij bent op 13 mei 2017!
Meld je aan voor het symposium

LEES MEER

Lees meer over Tamar en haar workshop Ik ben mijn eigen steunbron .
Lees meer over de diverse workshops die je kunt volgen bij symposium ZEER.

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *