Facebook-groep Verlaat Verdriet

Enige tijd geleden heeft Marjolein van der Meer op de besloten Facebook-groep van de Stichting Verlaat Verdriet aangegeven met haar werkzaamheden voor de Stichting te willen stoppen. Zo ook met haar werk als beheerder van de besloten Facebook-groep.
Op haar vraag naar mensen die haar werkzaamheden zouden willen voortzetten heeft zich, naar het zich laat aanzien, niemand gemeld.
Naar blijkt heeft Marjolein nu het beheer van de besloten groep bij mij neergelegd. Na enige bedenktijd heb ik besloten vooralsnog deze beheerders-taak op me te nemen.

Social media

Vooralsnog is in ieder geval tot mijn gesprek volgend weekend met Sebastian Oeseburg. Sebas, social-media consulent en Verlaat Verdriet-er, deed afgelopen december mee aan de basisworkshop Verlaat Verdriet. ‘Je hebt kunt wel wat hulp gebruiken om Verlaat Verdriet – de gevolgen van jong ouderverlies op de langere termijn – via de social media bekender te maken. Ik bied je graag mijn hulp aan.’ Welkom Sebas, ben ik blij mee!

Platform

Vooralsnog ook, omdat ik hoop op termijn de besloten Facebook-groep onder te brengen in het Verlaat Verdriet-platform. Een platform, waarvan ik langzaam, maar zeker, de contouren zie groeien. Een platform van mensen die zich in willen zetten Verlaat Verdriet ‘meer smoel’ te geven. Een platform, niet alleen van Verlaat Verdriet-ers, maar van diverse mensen die om diverse redenen hun bijdrage willen leveren aan het gewoner maken van de gevolgen van jong ouderverlies op de langere termijn.

Toekomst

Er gebeuren al hele mooie dingen, zoals:

  • Sebastian biedt zijn hulp aan als social-media consulent;
  • In mei 2016 vindt een basisworkshop Verlaat Verdriet plaats in België;
  • De Gids voor Verlaat Verdriet wordt in februari a.s. in productie genomen bij CBB;
  • Er staan Verlaat Verdriet-lezingen in de planning op diverse plaatsen in Nederland (abonneer je op de blog’s al je op de hoogte wilt zijn van plaats en tijd);
  • Er dienen zich diverse Verlaat Verdriet-ers aan, die in hun praktijk als therapeut/coach Verlaat Verdriet-ers hulp willen gaan aanbieden;
  • De eerste stappen naar de organisatie van een Verlaat Verdriet-symposium in november 2016 – en een bijbehorende glossy – zijn gezet;
  • Diederika Tasma is bezig de Gids voor Verlaat Verdriet in het Duits te vertalen, zodat Verlaat Verdriet-ers ook in het Duitse taalgebied meer aandacht kunnen krijgen.

Kortom: genoeg te doen in 2016!

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Laatste berichten van Titia Liese (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *