Gesprek met Rinus van Warven

Gisteravond belde Rinus van Warven me. ‘Kun je morgen naar de studio van Omroep Gelderland in Arnhem komen voor een gesprek?’ vraagt hij me.
Rinus heeft een radioprogramma voor Omroep Gelderland. In verband met de Verlaat Verdriet-lezing in Arnhem in februari jl. benaderde ik Rinus met de vraag aandacht te besteden in zijn programma Tendens aan Verlaat Verdriet en de gevolgen van jong ouderverlies op de langere termijn. Tot gisteravond lukte het niet telefonisch contact tot stand te brengen. Gisteravond lukte dat dus wel.
Alleen: 14 april: dat lukt me echt niet. Helaas.

Afspraak voor een gesprek

Vanochtend lukt het: de afspraak voor een gesprek staat op donderdag 12 mei a.s. Dan ga ik dus (weer eens) naar de studio van Omroep Gelderland in Arnhem. En met genoegen! Er ontstaat een mooie relatie tussen mij en dominees, heb ik de indruk.

Uitzending

Wanneer de uitzending plaats zal vinden is mij nog niet bekend. Ik houd je op de hoogte!

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Laatste berichten van Titia Liese (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *