Verlaat Verdriet-lezing in Hoorn (NH)

 

 

 

 

 

Gat in mijn ziel

Verlaat Verdriet-lezing in Hoorn over de gevolgen van jong ouderverlies op de langere termijn, door Titia Liese.

DATUM

Woensdag 9 november 2016

TIJD

19.30 tot ± 22 uur

ADRES

Praethuys ’t Slot
Van Beijerenstraat 89
1623 JD  Hoorn

KOSTEN

De kosten voor deze lezing bedragen € 10,-
Contant aan de zaal te voldoen.

AANMELDEN

In verband met de beschikbare ruimte is het raadzaam tevoren aan te melden voor deze lezing un.te1550869702irdre1550869702vtaal1550869702rev@n1550869702roohg1550869702nizel1550869702

BIJZONDERHEID

Geef dit bericht alsjeblieft door in je netwerk!

Verlaat Verdriet

Ruim een miljoen volwassen Nederlanders verloor als kind – op een leeftijd jonger dan 20 jaar – een ouder door overlijden. De impact van dit vroege, onomkeerbare verlies wordt in veel gevallen niet, of onvoldoende, onderkend.
De gevolgen op de langere termijn uiten zich onder meer in angst- en paniekaanvallen, moeite intieme relaties aan te gaan, twijfel aan bestaansrecht, controle, stressgevoeligheid en gezondheidsproblemen.

LEZING

In de lezing Gat in m’n ziel geeft Titia Liese informatie over de problematiek die speelt bij veel volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ze toont de mogelijkheden voor Verlaat Verdriet-ers om dit verlies alsnog te verwerken en te helen en biedt ruimte voor vragen.

DOELGROEP

Deze lezing is bestemd voor ieder die geïnteresseerd is in de levenslange invloed van het vroege verlies van een ouder.
Dus zowel voor Verlaat Verdriet-ers, als voor professionals, familieleden en anderszins belangstellenden.

TITIA LIESE

Titia Liese ontwikkelde in de afgelopen decennia, vanuit ervaring, haar veelzijdige kennis op het gebied van Verlaat Verdriet en verlate rouw bij Verlaat Verdriet. Ze is tevens auteur van Gids voor Verlaat VerdrietVerlaat Verdriet (Ver)Werkboek en Teruggaan, om verder te kunnen.

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Laatste berichten van Titia Liese (toon alles)