Albertine Richaerts

Met gepaste trots

Met gepaste trots stellen we de komende tijd de workshopleiders van symposium ZEER op 13 mei 2017 – en hun bijzondere workshops – aan je voor.  Met dank aan alle workshopsleiders die hun medewerking aan het symposium als vrijwilliger verlenen.

Albertine Richaerts

Ik ben Albertine Richaerts. Op mijn tiende verloor ik mijn beide ouders. Ik geef yoga- en meditatielessen, stilteweekenden in een klooster en ik begeleid mensen die jong een of beide ouders hebben verloren door overlijden. 1-2 x per jaar geef ik samen met Titia de workshop ‘Dubbel Ouderverlies’.

Van buiten naar binnen

Workshop

In deze workshop richten we onze aandacht juist naar binnen, zijn we in ons lichaam met onze aandacht.
Dit doen we door onze aandacht naar onze adem te brengen, door een aantal bewegingen te doen op ons ademritme, door een meditatie en een ontspanningsoefening te doen waarbij we proberen onze aandacht in ons lichaam te houden.

Zorg dat je erbij bent

Zorg dat je erbij bent op 13 mei 2017!
Meld je aan voor het symposium

LEES MEER

Lees meer over yoga-docent Albertine Richaerts: www.albertinerichaerts.nl
Lees meer over Albertine en haar workshop Van binnen naar buiten
Lees meer over de diverse workshops die je kunt volgen bij symposium ZEER.

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Laatste berichten van Titia Liese (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *