Els Pronk

Met gepaste trots

Met gepaste trots stellen we de komende tijd de workshopleiders van symposium ZEER op 13 mei 2017 – en hun bijzondere workshops – aan je voor.  Met dank aan alle workshopsleiders die hun medewerking aan het symposium als vrijwilliger verlenen.

Els Pronk

Els Pronk, zonder moeder sinds mijn 7e jaar. Geboren N-Hollandse (1955), als 6e in een gezin van 7 kinderen. De oudste zus van 15 jaar verzorgde ons na de dood van mama. Mijn vader hertrouwde na 4 jaar. Alles ging ogenschijnlijk door. Ik werkte, verhuisde, studeerde, trouwde, kreeg 2 dochters. Mijn Verlaat Verdriet openbaarde zich pas toen ik 43 jaar was, nadat mijn ‘zwijg’ vader gestorven was. Het luidde voor mij een geheel nieuwe tijd in, waarbij het nodig was om tijd en rust te nemen om mijn levenspad te onderzoeken en de weg naar mijn moeder te hervinden.

Volwassen portret

Workshop

Schrijven met de foto van toen voor je. Wat zegt dit portret jou in je leven van nu?
Door als kind de dood van je ouder mee te maken, vormt zich vaak een statisch beeld en blijf je ongewild vanuit een kind perspectief naar je ouder kijken.
Voel je uitgenodigd bij deze autobiografische schrijfworkshop en laat je verrassen.
Je hoeft absoluut geen schrijfervaring te hebben of schrijftalent te bezitten. Iedereen kan meedoen.

Zorg dat je erbij bent

Zorg dat je erbij bent op 13 mei 2017!
Meld je aan voor het symposium

LEES MEER

Lees meer over Els Pronk en haar werk: www.cursuscentrumdepoort.nl (autobiografisch schrijven ‘Op verhaal komen’ en ‘Mijn ouder(s) en ik’). Contactgegevens: elspronk.nl

Lees meer over Els en haar workshop Volwassen portret
Lees meer over de diverse workshops die je kunt volgen bij symposium ZEER.

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Laatste berichten van Titia Liese (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *