Carla Janssen

Met gepaste trots

Met gepaste trots stellen we de komende tijd de workshopleiders van symposium ZEER op 13 mei 2017 – en hun bijzondere workshops – aan je voor.  Met dank aan alle workshopsleiders die hun medewerking aan het symposium als vrijwilliger verlenen.

Carla Janssen

Ik ben Carla Janssen, gehuwd en moeder van twee kinderen. Ik verloor mijn moeder toen ik twaalf jaar was, door zelfdoding. Deze gebeurtenis en het gevolg daarvan lopen als een rode draad door mijn leven.

Kennismaken met energiewerk: je krachtdier kiezen

Workshop

Door energiewerk verbeter je jouw fysieke gezondheid en ook jouw mentale en emotionele gezondheid.
Het doel van de workshop is om dichter bij je eigen natuurlijke energie te komen door een dierenziel als gids te kiezen. Door de energie van dit dier te ontdekken en ervaren kom je in contact met je natuurlijke energie. Deze energie kan je helen, een inzicht geven of als leidraad dienen bij levensvragen.

Zorg dat je erbij bent

Zorg dat je erbij bent op 13 mei 2017!
Meld je aan voor het symposium

LEES MEER

Lees meer over Carla Janssen
InzichtPresent
Ontwikkelatelier voor Inzicht en Intuïtie
Nijmegen
www.inzichtpresent.nl

Lees meer over Carla Janssen en haar workshop Je krachtdier kiezen
Lees meer over de diverse workshops die je kunt volgen bij symposium ZEER.

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Laatste berichten van Titia Liese (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *