Wegwijs in Verlaat Verdriet

Wegwijs maken

‘Zelf heb ik zoveel aan jouw Verlaat Verdriet-site gehad, ik gun dat andere Verlaat Verdriet-ers ook‘.
Afgelopen winter volgende Sebastian Oeseburg een basisworkshop Verlaat Verdriet bij me.
‘Je zou veel meer met social-media moeten doen om bekendheid te geven aan je werk. Ik help je daar graag mee.’
Social-media en ik: op dat moment nog wel een beetje een hete aardappel voor me. Ik ben dus blij met het aanbod van Sebastian. ‘Fijn om die drempel te nemen en het gebruik van de social-media voor m’n werk gewoon leuk te gaan vinden’, zeg ik verheugd terug.
Ik ben super-blij met het aanbod van Sebastian. Sebas heeft een eigen bedrijf. Hij adviseert organisaties in het gebruik van social-media!
‘Je site is zo groot, en biedt zoveel informatie.
Goed om mensen wegwijs te maken. Niet alleen in de informatie over de gevolgen van jong ouderverlies op de langere termijn, maar ook in de mogelijkheden die je Verlaat Verdriet-ers biedt om aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld in de boeken die je hebt geschreven. En in je workshops en trainingen. 

Mini-training social-media

Vorige week, op een mooie zonnige dag, was het zover: Sebas kwam mij een mini-training social-media geven.
‘Neem Verlaat Verdriet-ers bij de hand. Leidt ze steeds door een onderdeel van de informatie op je site’ adviseert Sebastian me. ‘Maak daarbij gebruik van de mogelijkheden die Facebook je biedt.
Die komt binnen.
Het betekent dat ik opnieuw naar mijn site moet kijken.
Het betekent ook me (opnieuw) afvragen:
Wat willen Verlaat Verdriet-ers weten?
Wat hebben Verlaat Verdriet-ers nodig?
Wat kan ik doen om mijn Verlaat Verdriet-aanbod (nog) toegankelijker te maken?

Wegwijs

Als Sebastian terug is naar huis voel ik hoe zijn mini-training me inspireert. Ik ga ermee aan de slag!
Zie je in de komende tijd dit beeldmerk op je Facebook-pagina verschijnen?
Dan heb ik een nieuw Verlaat Verdriet-thema van mijn site voor je in de aanbieding.

Vragen of suggesties

Heb je vragen of suggesties? Je bent welkom om contact op te nemen:
Titia Liese 0341- 260 289 / 06-53 76 58 43.
Of neem contact op via de deze site.

The following two tabs change content below.
Titia Liese transformeerde haar eigen vroege verlieservaring naar een doeltreffend en omvangrijk (zelf)hulpaanbod voor volwassenen die in hun jeugd een ouder verloren door overlijden. Ervaringsgenoot, ontwikkelaar, inspirator, counselor, trainer, auteur, uitgever en eigenaar van de website Verlaat Verdriet.NU. Titia Liese: 'Je hebt een leven te winnen!'

Laatste berichten van Titia Liese (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *